Basso Koulu

Basso The Boss

20.50Anni

Taas on aika palata blogin pariin!
Mulla on ollut töissä mukana nyt muutamana päivänä taas uusi apulainen. Sekä Oskari että Wissi on saaneet olla töissä vuorotellen, mutta ovat aikalailla viettäneet työpäivänsä takahuoneessa tai yläkerrassa hengaillessa. Otin sitten toiseen kertaan pomon mukaan tonttuilemaan työpaikalle.


Nyt muuttui ääni kellossa kun pomo lähti töihin mukaan.


Päivän kohokohtiin kuuluivat ehdottomasti petiosastolla vierailu (josta kuvat), Leenan hieronta, sekä yllättävä Hiskiherraan tutustuminen. Muita mukavia hetkiä olivat varmasti rapisevat pussit ja lelut, asiakkaat sekä ympäriinsä tepsuttelu ja määräily.


Petiosastolla kävi nopeasti selväksi että parhaimmat hepulit saa karvaisessa tai mahdollisimman pehmeissä pedissä. Ei varmaankaan ole yllättävää että tällä herralla on kalliimpi maku. Eikä petien kokokaan välttämättä ole kääpiöpinserille optimaalisin, ellei oteta huomioon egoa.. 






Petiosasto aiheutti myös paljon sanomista. Pomon mielestä tähän petiin olisi hyvä saada lisää tyynyjä ja ehkä mukava peittokin vielä. Alemmassa kuvassa tyytyväinen pomo tarpeeksi tyynyjä sisältävällä pedillään!


Ehkä pomo pääsee kaupoille joskus uudemmankin kerran, ja saa esitellä muutaman pedin lisää!

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake