Basso Kotona

Paikka auringossa

21.24Anni

Voi nyt on kyllä muutaman päivänä hellitty pientä koirapoikaa auringolla! Ruskea käärö on ilmestynyt milloin mihinkin päin olohuonetta ottamaan aurinkoa. Paras auringonottohetki omasta mielestäni oli se kun Basso huomasi että sohvan selkänojalle ja minun olkapäälle paistoi vielä aurinko. Se rupesi kiipeämään olkapäälle, ja kun pääsi perille, kävi (mielestäni aika epämukavasti) puoliksi olkapäälle, puoliksi sohvan selkänojalle pötkölleen.



Toisen hauskan auringonpalvontajutun Karri huomasi tuossa muutama päivä taaksepäin. Basso kierteli pitkin seinänvierustoja ja nousi välillä takajaloille haistelemaan seinää. Kirjahyllyjen väliin paistoi vielä aurinko sen verran että Basso sen huomasi. Karri nosti sille pedin aurinkoon ja Basso kävi siihen tyytyväisenä pötkölleen. Mahtaa poika pettyä kun vielä tulee enemmän pakkasta ja lumisadetta eikä aurinko paistakaan ihan koko aikaa.

Nyt on niin mukavan lämmintä...
 Ymf.. voisitko jo poistua sen kameras kanssa...


Bassolla on oma lumitunneli porukoiden takapihalla. Basso päätti kaivaa tunnelin lattiaa ja seiniä vähän omaan makuunsa sopivammaksi. Onneksi sortumilta vältyttiin.

Ja luntakin meillä täällä riittää.

Me jatketaan eloa hiihtolomalla huomisesta iltapäivästä eteenpäin. Kun hiukan vielä jaksaa keksittyä kouluasioihin... Niin ja meidän hiihtolomaan kuuluu ulkoilua ja reissu Helsinkiin kääkkävahdeiksi :) Toivottavasti olis loistavat ilmat koko loman!



You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake