Basso Elffi

Pääsiäistä ja vappua ja köllöttelyä

9.13Anni

Nyt on mennyt ohi pääsiäiset, vaput sun muut. On jo 8.toukokuuta ja ainakin minä odotan meidän perheestä kesää innolla. Oskarille taitaa tulla kuuma kesällä, mutta luulen että Wissi ja Basso nauttivat lämpimästä auringonpaisteesta. Karrikin tottakai pitää kesästä.

Mulla on koulu loppunut ja oon ollu harjoittelussa tässä nyt yhden viikon. Ennen harjoitteluun menoa me ollaan korien kanssa vietetty pääsiäistä sukulaisten mökillä ja vappua omalla mökillä. Karri ja Basso olivat vapun Helsingissä ja minä sitten otin isot meidän mökille juoksemaan. Yritin tuossa etsiä kuvia vapun mökkireissulta, mutta en löydä niitä mistään. Ne on täällä porukoilla iskän koneella jossain, pitääpä kysyä että missä. Sen sijaan mulla on kyllä pääsiäisen  mökkivierailukuvia. Siellä oltiin koko perheen voimin, kaikki koirat, minä ja Karri + muut mökkiläiset. Moskun mökille siis mentiin ja Mosku oli hyvin vieraanvarainen ja ystävällinen meidän haukuille.
Mulla on muutama kuva myös muista pääsiäisvieraista, jotka kävi viikonloppuna meitä moikkaamassa Helsingistä asti ennen tuota mökkireissua. Laitetaas niitä ensin tulemaan:

Elikkäs tässä on Elffi ta Tessa. Tessasta onkin ollut puhetta ennenkin kun se on ollut hoitolaisena porukoilla, mutta Elffiä ei olla täällä ennen nähtykään. Elffi on kaksvuotias ruskea uros jonka ensimmäiset pennut ovat syntyneet viime kuussa. Komia poika on ja taas yksi niiiin erinäköinen labbis kuin meidän Oskari. Harmi kun mulla ei ole tässä yhteiskuvia Elffistä ja Oskarista. Oskari sai pistää Elffiä kuriin kun poika kävi vähän isottelemaan. Hyvin niillä sitten sujui ja painivatkin oikein railakkaasti.






Tessa vanharouva sai olla irti takapihalla kun osaa siinä pysyä, mutta Elffille nuo ympäröivän maailman tuoksut on välillä vähän turhankin houkuttelevia ja kuten yhdestä kuvasta näkyy, se sitten oli remmissä sotkeutuneena.

Sitten kun vieraat lähtivät kohti kotia, yrittäessään välttää paluuliikenteen ruuhkaa, me lähdettiin vielä piipahtamaan Moskun mökillä:

 Koirat chillaili rannan grillillä nuuskimassa kevään (ja makkaroiden) tuoksua.

Oskarilla oli vähän vaikeaa olla makkaroiden kanssa ja olla vielä irti. Olisi niin tehnyt mieli mennä vähän haistamaan lähempää...




Mosku piti vahtia omalla paikallaan ettei kukaan liiku pihassa huomaamatta. Paitsi että välillä tulee vahdille jano ja pitää ottaa hörpsyt.




Oskari, Basso ja Karri kävi vähän rantavedessä, mutta Bassoa ei saatu uimaan. Kävi se vähän härppimässä vettä jos sinne kävyn heitti. Oskari taas kahlaili ja joi ja nautiskeli.



 Onkos jopa viimeiseen kuvaan eksynyt koko porukka? Onko Wissi jossain tuolla :D

Vielä aion etsiä ne loput omalla mökillä otetut kuvat. Taitavat olla vielä kamerassa.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake