koirapuisto Oskari

Espanjatar ja moukat suomalaiset

22.30Anni


Hyviä huomenia kaikille ahkerille lukijoilleni. Tuossa sunnuntain ratoksi kävimme Länsimäen koirapuistossa tapaamassa sielunveljeäni Obea. Meillä synkkasi kyllä hyvin ja painittiin lämpimässä auringossa milloin mitenkin päin. Meidän hinohelma espanjan neito ei ensin lämmennyt leikkiin mutta juoksipa vain meidän kanssa ja pörisi kun vähän aikaa oli nuilottanut yksinään. Wissi kyllä huutelee tuolta ettei asia ole ollenkaan näin. Ehkä minä liioittelen vähän ;)

Koska kuvat ertovat enemmän kuin tuhat murinaani (varsinkaan kun kukaan ei koskaan ymmärrä mitä haluan) niin tässä meidän reissu kuvina. Wissi haluaa ängetä kommentoimaan kuvia niin minä jään vain katselemaan.
(Kuvat ei ole oikeassa järjestyksessä kun niitä oli niin paljon(ja on vielä lisää) että olihan ne mahdotonta saada tyylikkääseen järjestykseen. Enjoy!)

Pienet pirpanapojat löysivät heti yhteisen sävelen ja omistajat yhdessätuumin katsoivat että meidän pentu on vanhempaa Obea isompi. Ihan meinasi espanjatar pakahtua ylpeydestä kun kerrankin pentua noin kovin kehutaan. Ollaanhan me samaa perhettä, after all.





Minä pysyttelin viisaana tyttönä vähän kauempana (aina välillä) joteivät hentoiset gasellinjalkani katkeaisivat kovassa menossa. Mutta eipä sitä kauaa jaksanut kun teki mieli pyrähtää taas.




Roosa poseerasi Annin kameralle kuin vanha tekijä, mutta liikkeessä ollessaan siitä ei paljon kuvia saanut napsituksikaan.









Jotten aivan erehdy niin tässähän on kaksi labradoria, eikö. Kunnon kuolamasiinoita. Sivillä pienillä huulilla varustettu tyttö ei voi ymmärtää kuinka nuo saavat sellaisen määrän limaa aikaan!







Tässä tämän päivän saldo. Paljon TOIMINTAA kahden labradoriuroksen kesken ja muutama arpi lisää ^^ kerrassaan onnistunut reissu!

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake